Härlig onsdagsmorgon

Sol och värme idag också, får passa på att njuta nu om det går för det ryktas om att regnmoln är på ingående framåt slutklämmen på veckan..

Känner att jag bara vill att sommarlovet ska börja, behöver få lite distans till allt och bara njuta av lata sommardagar.

Känns som vi verkligen kan behöva en lugn och slapp sommar för att ladda batterierna till hösten/vintern. Det kommer ju hända mycket nytt i höst.

Känns som man är lite slö när man är hemma länge och föräldraledig.Men jag försöker att få ganska mycket gjort till hösten och våren. Det blir ju en lite lugnare start eftersom jag bara har några småuppgifter kvar för att ha avklarat höstens kurs på högskolan och sedan är det plugg till vårterminens tentor som gäller och fundera kring vilket val jag vill göra på kursinriktning till år två..

Känner mig i alla fall nöjd med att jag tackade ja till platsen trots att det inte var världens bästa läge tidsmässigt med barnafödande och heltidsjobb och massa andra saker som hände..

Sedan får jag ta utbildningen termin för termin, kommer bli ett pusslande att få ihop det. Men känns i alla fall skönt att ha vågat sig in på det, istället för att bara fundera på att man borde göra något annat och vara missnöjd..

Blir ju en bra erfarenhet oavsett hur det går..

Nu kaffe..
Ha en underbar fortsättning på din dag..

Lev och låt leva..

Silverblomma..

STÖTTA MAJBLOMMANS


Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Tycker det är skönt att sommaren är här på riktigt nu och att värmen har kommit 😊
nouw.com/amandamalmflod
Åse
Åse,
Det kommer ju bli en annorlunda sommar i år 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229