Häng med mig....

Jaaaaa hallå och välkomna tillbaka till min blogg. Riktigt trevligt att vara här tillsammans med er.
Och jag tänkte att eftersom ni är en del av min vardag så får väl ni hänga med mig en förmiddag. Jag kommer inte att filma på grund av GDPR.
Annars hade det varit ett lysande tillfälle för mig att få använda min filmkamera. Min bebis. Men just nu får det duga fint med min mobil kamera. Som jag för övrigt höll på att glömma bort 😂😅 känner mig som en dålig människa. Inte många bilder men vill ni se bilder/film när jag går runt i en matbutik eller när jag hämtar ut paket? För det är vad jag har pysslat med idag nämligen. Hämtade ut en stor kartong med böcker (vet inte hur jag lyckades frakta hem en stor flyttlåda med böcker till fots). Och en påse med godsaker. Efter det tog jag en kort promenad till hästarna. Det finns nämligen ett stall i närheten av där jag bor så jag brukar komma och hälsa på. Klappa lite på hästarna som står där. Och det är bland det bästa och mysigaste som finns. Och efter det så gick jag till min favorit restaurang. Älskar verkligen deras mat och personalen är verkligen super trevlig, och den här gången köpte jag hem italiensk pasta.
Efter det gick jag hem till mig med min pasta och satte igång en youtube video med en av världens bästa kreatörer Emil Hansius. Hur har din dag varit? Och vad har du haft för dig idag?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Njuter i Roslagen
nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229