Hey!

Blog: nouw.com/Pawprint!, My dairy!

Här skriver jag igen! och ja jag lever men inte vart så aktiv nu på internet, varför? Jag har bara inte orkat eller inte haft något direkt att dela med mig av. Jag går igenom så mycket just nu. Dessutom är de slutet av månaden och då jag ska ha pengar men eftersom de kronglar hos försäkringskassan tar det sin tid. Hade inga pengar alls i måndags då jag skulle handla, men också verkligen behöva handla för jag hade tomt med mat. Jag hade ägg hemma men de kan man ju inte bara leva på. Men söndagen bjöd en kompis mig på mat. En av dom vännerna jag pratar med via internet något som kallas Discord (DC), personen jag känt sen en tid tillbaka (ca 2016) Han bor en bra bit ifrån mig, ända nere i Skåne, men han beställde mat till mig som kom hem till mig dock en bra tid efter den egentligen skulle komma. Men jag fick mat då söndagen och jag vill verkligen tacka dig igen Ma*** - Tack! ♡ Sen måndagen hoppades jag på att jag skulle få pengar men så vart det inte. Jag fick panta det jag hade hemma och skrapa ihop så jag hade råd med mjölk och det absolut viktigaste under dom kommande dagarna. Min godman skulle kontakta soc om pengar och försöka få in pengar så snart som möjligt. När det är så här kan jag knappt äta endå. Men jag är verkligen glad över dom vännerna jag har både nya och gamla, dom bryr sig så pass att dom frågar om jag har ätit och så. Men jag har också skrattat, trodde aldrig jag skulle skratta igen - du vet skratta så där mycket så man får ont i magen - men jag har dom stunder tack vare mina vänner ♡ Men idag (onsdag) fick jag in lite pengar så jag kunna handla in för denna månad (kattsand, katt mat och sånt) det allra viktigaste. Så jag var och fixa det idag. Men att leva som jag gör det tar verkligen kål på mig! Jag vet inte hur länge till jag kan leva så här. Jag äter, men kan inte äta så pass att jag är mätt direkt. Så jag går nästan hela tiden och känner mig hungrig =( Men jag hoppas det fixar sig snart!

Hur det går ang. Henke? Jo jag tar en dag i taget. Men just nu har de vart mer ekonomin i mina tankar och ångest. Jag klarar helt enkelt inte mer just nu. Så jag försöker fokusera på saker som får mig glad och till å med får mig att skratta. Men sen kommer dom stunder då han kommer upp i mina tankar. Men jag börjar "höra" mer "viskningar" typ. När jag tänker på han och allt gör det fortfarande ont - ja! men dom tankarna kommer inte upp lika ofta mer, så jag menar. Och det är skönt! Men jag hoppas de håller i sig. Så det inte bara är just nu. Jag försöker också nu under natten låta bli den extra tabletten jag har när de känns som jobbigast. Jag börjar känna av den medicinen på annat sätt börja då lite "biverkningar" typ. Alltså trött och seg hela tiden + kan jag också bara "tappa bort mig" typ. Minns inte ordet men ja det viktigaste för dig att förstå är att jag vill försöka att inte ta denna medicin.

Jag har också träffat och umgåtts med Dahlfors lite. Vi har börjat kolla på "våran" serie som börja igen - Jersey Shore family vacation - så nu har vi något att se. Sen pratar jag med Tigger också. Han hade tänkt komma och hälsa på oss här uppe men hans planering blir inte av pga detta viruset. Men han kommer att komma så fort han kan. Ska bli kul ت Sen går jag också och väntar på att få träffa en eller flera av de vänner jag pratar med på DC, en av dom är Ma***. Ska också bli kul att få träffa ت

Någon mer kontakt med S och M? Jo de har jag. Inte varje dag. Men vi har kontakt. Visade sig dessutom att S och M*** har haft kontakt innan. Tänk va världen är så liten. Hihi ヅ Men vi har fortfarande kontakt och finns där för varandra. Henke har inte kontaktat mig.... än, men han har kontaktat S men troligen M också (fast anonymt). Jag kan fortfarande inte fatta varför han inte bara kan låta alla vara. Han har förstört allt som han en gång hade av oss med sina lögner å påhitt. Men inte vet jag om han kanske tror att han kan luras eller något. Men det funkar inte så bra, med tanke på all bevis vi alla tre har.

Händer mer för mig denna vecka? Jo imorgon (torsdag) kommer mödravården ringa mig ang proverna jag tog - nervös! oh ja. Men mer än det vet jag inte. Prata med mina vänner på DC och säkert träffa Dahlfors. Sen går jag och väntar på de bilder som togs hos fotografen. Hoppas på att få dom snart. Han sa inom en vecka och de har snart gått två. Men tänkte att jag väntar med att kontakta honom te nästa vecka iaf. Spännande det där också både bilderna men också att få chansen att inspirera andra. Är det något jag är sjukt stolt över att jag klarat (och klarar än) är de att jag har slutat med snuset. Så klart annat jag är stolt över också, kan inte komma på nå just nu men det finns de nog. Hehe. Sen är jag också trött och kan knappt hänga med i mina tankar, slumrar till ibland. Kanske bäst att publicera detta inlägg sen lägga ifrån sig mobilen och sova. Natti! Ha de 💋

Just de, idén jag hade om något citat eller så i slutet av inlägget. Jag har inget direkt citat eller annat ord men jag gjorde lite bilder idag, kan ju dela med mig av dom:

Ganska mörka bilder kanske. Men ja, så jag känner lite just nu. Och det jag menar med 'feelings' eller ja på svenska 'känslor' är inte bara om Henke utan så mycket annat, inte bara det med ekonomin jag har så mycket mer omkring mig just nu som jag hade innan detta med Henke eller ja ens ekonomin.

- - ت - -

Och jag försöker verkligen hitta hjälp med det går ju som det går och gjort i några år. Men nu sista ett och ett halvt året har jag börja tagit de "i mina egna händer" börjat kontakta psyk själv. Fick då kontakt med någon och svarade på hennes frågor sen skulle hon ta de på deras möte och se va alla tyckte. Efter det fick jag träffa en på psyket men då var de bara typ föhör. Och ja nu går jag och väntar på att någon ska höra av sig. Får hjälp av personalen och dom ringer och frågar om detta. Jag har svårt att prata med denna biten av människor i en mobil därför är jag glad att personalen finns och kan hjälpa. Hehe. Och som vanligt kommer jag in i något och det blir fokus på det. Men nu ska jag publicera detta inlägg (efter jag fixat inläggs bilden) sen sova. Så det kan bli en ny dag för mig också (eftersom jag inte ser en ny dag förens jag somnat fasten kl är efter 00:00.) Ha de 💋

Hugs n´ Kisses!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Hoppas du får en fantastisk dag och att dom hör av sig!🌸
nouw.com/artibus
pawprint
pawprint,
Dom har inte ringt än. Men väntar.
Tack! Hoppas du får en underbar dag 💐
nouw.com/pawprint
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229