DAGS ATT UTVECKLAS OCH GÅ EN FOTOKURS

Det finns en del saker som jag verkligen vill göra, saker som stått på min ”to do” list alldeles för länge. I helgen löste jag en av de sakerna, jag beställde nämligen äntligen hem lite förstoringar på barnen och hela familjen så det kan jag pricka av. Något annat som också står på min bucketlist är att gå en fotokurs, utveckla mitt fotande och ta det till en annan nivå. Och så kom det i helgen ett mail med ett erbjudande från fantastiska @goldencourses om erbjudande till hela tre gratis kurser på webben. Känns som att det inte kunde komma mer lägligt än just nu, när det för en gång skulle finns både tid och ork och är en perfekt möjlighet att investera i sig själv och att den dessutom är webbaserad.

I den ena kursen handlar dem om allt från kamerans inställningar, objektiv och grunder och den andra är för bröllops fotograferingar. Jag kommer lära mig så mycket nyttigt att använda både för kommande fotograferingar och att använda för att ta bättre bilder till bloggen. Här finns bara fördelar och möjligheter, så önska mig lycka till.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
åh men gud var roligt, läste en del fotokurser i gymnasiet och det var så kul. Och har ibland tänkt att gå någon fotokurs igen faktiskt, bara för att frächa upp minnena lite i vissa saker man kanske glömt. önskar dig verkligen lycka till och ha kul, för det är ju så kul med foto 😍😍
nouw.com/jessiekaos
TwinMom.se
TwinMom.se,
Men så roligt! Jag Skulle också gärna vilja gå en kurs och lära mig mer om fotografering! Finns ju alltid utrymme att utvecklas!
www.twinmom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lexochlogan @lexochlogan

Instagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochlogan