Önskar allt kunde vara som vanligt igen

Ytligare en dag där vi isolerat oss här hemma för att minska risken att bli smittade. Det är skönt att jag inte har sån panik att jag måste åka och hitta på saker utan är väldigt nöjd över att vara hemma och ta det lugnt. Men det som är jobbigt är att man inte kan åka iväg på samma vis och det får mig ibland att känns mig lite instängd. Jag önskar bara så att detta viruset var över till imorgon eller att man vaknar upp och det bara var en mardröm.. Är så rädd att någon av mina nära o kära eller jag själv ska bli smittad och bli svårt sjuk. Det är så läskigt för man vet inte vilka som får de och hur allvarligt det bli.
Nu måste jag försöka tänka bort viruset och istället vara försiktigt och tänka att vi kommer klara det här!

Är du rädd för att bli drabbad av viruset?

Men dagen idag har varit riktigt bra. Har grejat här hemma, tvättat, städat, lekt med barnen och mest bara myst. Alva märker jag börjar bli väldigt uttråkad över att vi bara är hemma och inte träffar några andra barn som hon kan leka med. Det blir ju inte riktigt samma sak som att leka med mig o Alice. Imorgon ska vi iallfall gå ut för idag har vi bara hållit oss inne när de blåste så. Det är såna här dagar jag är tacksam att man inte bor i lägenhet, så som för oss att vi bara kan släppa ut Ferrari på baksidan.

Alva fick sminka sig imorse vid min sminkspegel. Hon var så nöjd och shit vad brun och glittrig hon blev, haha. Jaja är barnet glad så är mamman också glad!

Ska försöka använda kameran lite mer nu så jag kanske kan få fart på bloggandet.. säger jag hela tiden men ändå händer det inget. Har undrat den senaste tiden om det verkligen är värt att ha kvar bloggen. Bloggar intensivt en period sen tvär slutar ja, och sen börjar inge. Det håller på så och känner nästan konstigt nog att jag har lite press på mig att försöka blogga varje dag. Ska självklart ha den kvar men ska fundera ut hur jag ska lägga upp det och ha en lite mer tema... eller följer jag samma på min blogg ”tema” hela tiden eller är det mest rörigt??
Med mycket funderingar så ska jag nog gå och lägga mig nu. Barnen går ju upp innan 6 på morgonen så bäst att vara pigg o allert då.

Gillar

Kommentarer

Tess
Tess,
Jag ligger hemma förkyld, jag har stor chans att få corona pga min astma 😟 Jag är hellre isolerad, och blir frisk till 110% än att dra ut för tidigt bland folk typ jobbet, affärer mm. Jag vet de är lättare för mig nu med nedsatt immunförsvar då jag är förkyld redan, att få corona. Ja jag önskar också de var över NU NU NU, men vet de inte riktigt funkar så, men ja jag hoppas och jag önskar att de fann bot, att alla blev friska..och att inga fler människor dog av den här förbaskade skit viruset. Så fina bilder förresten, super söta 😃 Och med tofs på huvudet, så hade jag också då jag var liten 😃 Tror baske mig att jag har bilder kvar från den tiden 😉 Och jag minns att jag ville ha håret uppsatt så, exakt. Undra va mamma tyckte om de, haha säkert att jag var hollo 😃 Kram fina du
nouw.com/tess
johannaludge
johannaludge,
Ja då förstår jag att du är lite extra orolig om du har astma, hoppas du klarar dig ifrån corona🙏🏻 Det är bara tiden får avgöra hur framtiden blir med detta hemska virus.. Ja eller hur, så sööt!!😍 Så kul att de har lite hår så man får greja med det och göra olika frisyrer 😃
nouw.com/johannaludge
karolineee
karolineee,
Jag önskar också att allt kunde bli som vanligt igen. Dock är det mysigt att ha dottern hemma men kanske inte så kul att behöva ha skydd på sig när man ska handla..
nouw.com/karolineee
johannaludge
johannaludge,
Håller helt med dig! Men som du säger att inte kunna handla som vanligt är ju så påfrestande.. Man önskar att man kunde hitta på mer med barnen när man är hemma med dom.
nouw.com/johannaludge
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229