Mysig mamma och dotter dag. Bilder från parken tidigare idag

Laura, Shopping utflykter och uteliv, Familjemys, Uppfostran

Haft en underbar dag med min dotter. Lekt och myst på förmiddagen, leksaksaffär samt Ica maxi där godis och annat blev handlat och innan vi körde hem var vi i parken och matade ankorna. Vi har varit i just den här parken tidigare och ankorna här kommer ofta väldigt nära.

Laura älskar ankor och i parken gungade vi samt utforskade. Lekte i vattenpölar och klappade hundar. Kom inte tillbaka till vårt skyddade hem förrän vid strax innan 18.00 och nattningen blev väldigt försenad eftersom vi skulle äta borsta tänderna packa upp och tvätta av oss( hoppade över badet helt för ovanlighetens skull).

Men nu sover Laura djupt och med ett litet leende i mungiporna och jag ska strax ta en dusch och städa undan det värsta innan jag måste förbereda morgondagen. Vi ska ut och träffa släktingar för första gången sedan vi lämnade Lauras pappa och fick skydd i maj. Och eftersom jag inte får uppe ens för godkända släktingar exakt var vi befinner oss måste vi ta oss till en annan stad men det är det värt. Vill inte att Laura förlorar dom närmaste på grund av att hennes pappa är ett hot.

Men det blir en tidig morgon och en lång dag.

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Åh så mysigt🥰🍂🍂
nouw.com/jenniesh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229