Föräldraledig

Godmorgon på er!

Jobbveckan är redan över, nu har jag föräldraledigt resten av veckan. Sedan jobbar jag hela nästa vecka, veckan därpå jobbar jag bara tre dagar och sedan har jag bara en arbetsvecka till innan jag går på tre veckors semester.

Igår slutade jag redan 13.30 så när jag och barnen kom hem gick vi direkt ut i trädgården.
Jag passade på att plantera ner alla tomatplantor, squashplantorna och växthusgurkan i såbäddarna i växthuset. Dessutom planterade jag om de små paprikaplantorna som har kommit upp och sedan planterade jag ut frilandsgurkan i trädgårdslandet.
Idag behöver jag rensa i jordgubbslandet och kolla över resten av odlingarna.
Potatisen och rädisorna har i alla fall börjat titta upp.
Känns som att allt blir så sent i år i och med att det har varit så kallt. Förra året plockade vi redan jordgubbar vid den här tiden, i år har de precis börjat blomma. Dock är de fulla med blommor och vi har stora förhoppningar om att det kan bli riktigt många jordgubbar.


Imorgon är det dags för husvisning igen, ska bli spännande.
Faller det oss i smaken så som vi tror kommer vi att lägga bud på det. Besiktningsprotokollet har vi redan fått och där var inga större saker så nu återstår bara att se om det känns lika bra när vi kommer dit som det gör nu innan.

Är nu inte det här huset heller rätt eller att det springer iväg i pris så kommer vi att ta upp kriget för en utbyggnad här ännu en gång. Vi har fått lite nytt kött på benen som gör att vi tror oss ha en lite större chans att få ett bygglov trots allt.
Vi kommer såklart ändå att fortsätta leta efter ett annat hus i så fall i väntan på ett beslut.


I måndags sprang Annie skoljoggen med klassen och igår var det Alice tur att springa med sin klass.
I vanliga fall brukar alla springa skoljoggen samma dag men på grund av rådande omständigheter har de fått dela upp det på olika dagar och klassvis.
Båda tjejerna var i alla fall nöjda med sina insatser och hade haft en bra dag.
Nu är det inte mycket skola kvar innan sommarlovet, skolavslutningen är redan nästa torsdag. Dock kommer de bara att ha skolavslutning i klasserna utan anhöriga, vilket såklart är förståeligt men lite tråkigt.
Men det blir förhoppningsvis som vanligt nästa år istället.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe till unnandet är dags att vecka tjejerna som ska till skolan.
Hoppas ni får en fin onsdag 🌺.

Beccxan

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229